Култовият изпълнител на „Радка Пиратка“ тъне в нищета!

Култовият изпълнител на „Радка Пиратка“ тъне в нищета!
5 (100%) 1 vote

Бащата на „Радка Пиратка“ тъне в мизерия!

Изпълнителят на хита „Радка Пиратка” закъса с парите. Емблематичният изпълнител Тошко Тодоров едва свързва двата края. Причината е, че той няма покани за участия. Музикантът извивал глас в малки кръчми във Велико Търново.

Радка Пиратка

Певецът на „Радка Пиратка“ яко закъса с парите

Изявите на сцената му били повече епизодични. Младите почти не го разпознавали. Но не така бе преди две десетилетия. Тогава хитът му „Радка Пиратка” се въртеше из кръчмите и пазарите с пълна сила. Всеки втори българин също си я припяваше.

Но Тодоров че това се оказала най-голямата му радост и болка. Защото песента му се разпространявала с пиратски касети, а той не получавал за това и стотинка.

„Едно време беше хубаво, защото всяка вечер се работеше. Имаше много купони, джобовете на хората бяха пълни с пари. Тъкмо започна да се вижда светлина в тунела и всичко се срина”, разказва Тодоров.

Тошко Тодоров не иска да се оплаква, за да не накърни достойнството си. Но не може да забрави миналото.

„През последните години положението стана много тежко. Въпреки това, избирам да остана и да живея в България. Но не знам, след 1 — 2 години какво ще се случи. Може да си променя решението”, добавя още създателят на „Радка Пиратка”, която по неговите думи не е реална личност и никога не е съществувала.

Музикантът признава, че негови колеги успяват да се уредят с участия, от които да печелят. Преди няколко години кариерата му отново живнала, но еуфорията продължила кратко. Понякога го канели и на малки събития, но той иска повече работа, за да изкарва добри пари.

И с носталги яси спомнял за миналото. „За себе си искам здраве. Нека хората се усмихват, да бъдат по-ведри. Много сме тъжни, мрачни и променени.

Страшно е! И веселбата не е като едно време—всичко сякаш става насила”,припомня си изпълнителят. За да закрепи финансовото си положение той продава колата си „Мерцедес” за над четири бона.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар