Ирина Тенчева яко се е зарибила по заведението, което отвори!

Половинката на Иван Христов - Ирина Тенчева стана собственик на заведение в столицата. То отвори врати преди месеци, а Ирина не спира да го рекламира на приятелите си в мрежата. [caption id="attachment_556798" align="aligncenter" width="300"]Ирина Тенчева Ирина Тенчева стои в ресторанта си по 24 часа на ден[/caption] Този път обаче тя зариби всички с аромата на сладко от екологично чисти череши, които тя и семейството й отглеждат в селото на Владимир Димитров - Майстора. Ето какво съобщи Ирина. "Била съм на около 9-10 години, когато татко ми - страстният рибар решава да построи малка вила край река Струма, за да може да “хвърля” от рано въдиците. С майка ми избират малко село на няколко километра от Кюстендил - селото на Владимир Димитров - Майстора. Спомням си колко бригади си оставиха ръцете на този мини строеж - десетки години някой нещо строеше, а и до днес на къщурката има какво да й се направи. Наивни, доверчиви лекари са родителите ми, които от майстори не разбират. Строителните дейности явно не им се отдаваха, но за сметка на това градинарството процъфтяваше. Няма клонка и семе, които да не се хванаха в плодородната шишковска земя. Да родиш дете, да построиш къща, да засадиш дърво... Татко ми го няма вече почти 8 години. Но къщата си стои и независимо от скромната си визия е любимо място за семейството, а дърветата под грижата на братовчед ми се скъсват да раждат едри сладки плодове без торене и пръскане.

От тази седмица в #irituali ще можете да опитате най-ароматното сладко от екологично отглеждани в собствената ни градина череши, а ако ви хареса, даже ще можете да си отнесете бурканче в къщи.

Направено е с много любов и с капка френски коняк - както повелява рецептата от жълтия тефтер на баба. Изпечено е на огнището върху мека жар от акациеви клонки. Днес ще оформим етикетите, а от утре в лимитирана серия ще го заредим, знаете къде", похвали се Ирина Тенчева.