Текстописецът на пайнерките ги размаза: Обесете се на екстеншъните си! (виж тук)

Гласувайте за статията

Текстописецът на чалгарките Йордан Гергов размаза плиткоумните в бранша!

Младият Йордан Гергов е познат основно като текстописеца на пайнерките и като цяло поп фолк певиците. Днес обаче той така накова плиткоумните представителки на бранша, че предизвика умиление и у рокаджиите в мрежата. Четете и се наслаждавайте:

Йордан Гергов

Йордан Гергов накова пластмасовите създания

„НА ВНИМАНИЕТО НА ФОЛК ПЕВИЦИТЕ, КОИТО ИСКАТ ДА БЪДАТ ИСТИНСКИ ЗВЕЗДИ!!!

Почти моментално трябва да увладеете СТЕП – Синдрома на трите езикови паразита (не е нужно да го помните) Това означава, че в 10-минутно интервю трябва поне 23 пъти да повторите „пак казвам“, „като цяло“ и „дай боже“.

Ако сте много притеснена и нямате съвсем какво да кажете, просто повтаряте трите израза един след друг в различен ред. Например Ви питат: „Кога ще е готов новият Ви проект?“ и Вие отговаряте: „Като цяло, пак казвам, дай боже другия месец“. „Мислите ли вече за семейство?“ „Пак казвам, че като цяло го искам, дай боже да ми се случи.“

На този отговор е хубаво да погледнете в камерата, за да е по-силно внушението пред оня, към когото е насочено.

„– Има ли интриги в бранша?
– Като цяло, пак казвам, не дай си боже.“ ХАХАХАХАХААХАХА

Има и щадящи въпроси като „Как прекарахте почивката си в Дубай?“. Тук минавате само с „Като цяло беше уникално“ и ако журналистката Ви е симпатична, добавяте: „В смисъл такъв, че пак искам да ида“.

Нужно е и да си сложите екстеншъни. Много екстеншъни. Толкова много екстеншъни, че да можете да се обесите на тях, ако нито едно от трите Ви клипирани парчета не се превърне в хит.

После си напомпвате устните и скулите с поне три инжекции хиалурон, за да добиете желания вид на непохватна и поради това брутално нажилена от стоката си пчеларка. ХААХАХХА“, закла ги Йордан Гергов.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар