Интервюто на бащата на Меган Маркъл за пари? (Вижте истината)

Гласувайте за статията

Меган Маркъл не е знаела за интервюто

Меган Маркъл не е знаела за интервюто на баща си Томас Маркъл. Вчера бащата на херцогинята на Съсекс даде първото си интервю след сватбата на дъщеря си и принц Хари. Чрез  него той се опита да подобри отношенията си с кралското семейство, но като че ли интервюто само ги влоши, твърдят експерти.

Томас Маркъл все още не се е срещал с Меган и Хари след сватбата. Миналата година принц Хари поиска ръката на актрисата по телефона. Обещанието, което бащата на актрисата поискал от Хари да му даде, е „никога да не вдига ръка срещу нея“. Томас Маркъл разкри още, че дъщеря му много иска да стане майка, но все още не е бременна.

Интервюто на бащата на Меган обаче срещна неодобрението на много специалисти. Още вчера водещият на сутрешния блок Пиърс Морган съобщи, че за него Томас Маркъл е получил „няколко хиляди паунда“. Точната сума всъщност е 7500 паунда. Тв водещият също сподели, че според него не парите са били целта на бащата на Меган. Пиърс Морган твърди, че г-н Маркъл е получил много по-високи оферти от другите медии, но ги е отхвърлил. Томас Маркъл е избрал британската програма, за да разкаже нещата от своя гледна точка и да подобри имиджа си след скандала, забъркан преди сватбата на Меган и Хари.

Фактът, че бащата на Меган не се е допитал до нея, преди да даде интервюто, според някои, говори за това, че връзката между двамата е разрушена. Кралските източници обаче твърдят, че са направили всякакви опити да помогнат на Томас Маркъл, но той бил твърде горд и не искал никаква помощ от дъщеря си, пише „Дейли мейл“.

Интервюто на бащата на Меган Маркъл за пари? колаж: Интернет

Интервюто на бащата на Меган Маркъл за пари? колаж: Интернет

Дали интервюто на бащата на Меган е правилният ход от негова страна или той направи поредната си грешка, мненията са различни. Специалистите обаче са категорични, че това е бил поредния грешен ход на г-н Маркъл.

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар to “Интервюто на бащата на Меган Маркъл за пари? (Вижте истината)”

  1. Леля Бочка

    юни 19. 2018

    Е гати дъщерята… Актриса с милиони или хиляди и поне да не се отплати на баща си…

Добавете коментар