Виктор Николаев нанесе тежък удар на любимата си

Виктор Николаев нанесе тежък удар на любимата си
3 (60%) 1 vote

Виктор Николаев нанесе тежък удар на майката на дъщеря си Дара

Виктор Николаев не обича да говори за личния си живот. За него се знае само, че от години живее на семейни начала с любимата си Людмила, която е бивша водеща в БНР. Двамата имат дъщеричка на име Дара. Но въпреки това, телевизионерът не се решава на важната крачка да отведе любимата си до олтара.

„България днес“ научи, че Людмила е по-активна в тяхната връзка и дори е предлагала няколко пъти брак на Виктор Николаев. Последното й предложение било преди коледните празници. Но отговорът на телевизионера е винаги един и същ. И при последното предложение на Людмила, Виктор бил категоричен, че на тях не им е нужен подпис.

През приятели телевизионерът споделя, че изключително много цени половинката си и винаги ще бъде благодарен на съдбата, че го е срещнала с нея. Но не крие страха си, че подписването може да развали щастието им. Това е причината Виктор Николаев да отказва да се венчае.

Людмила му направила предложение за брак, след като научила, че е бременна. Тя живее с водещия под един покрив от четвъртия месец на бременността й. Но и тогава, той отхвърлил предложението под предлог, че ще изчакат раждането на детето.

След появата на Дара, настъпило мълчание по въпроса. Тв водещият не обелвал и думичка за брак. Тогава Людмила се престрашила да му предложи за втори път. Но той отново бил категоричен в отговора си и заявил, че Дара е тяхната халка и нямат нужда от нищо друго, пише Хот арена, позовавайки се на „България днес“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар