Шок: Объркаха Калин Терзийски с клошар, пуснаха му стотинки!

Шок: Объркаха Калин Терзийски с клошар, пуснаха му стотинки!
5 (100%) 1 vote

Срамна случка с писателя Калин Терзийски!

Млад мъж сбъркал писателя Калин Терзийски с клошар. Младокът пуснал милостиня в чашата на брадясъл и вонящ на алкохол писател. Срамната случка станала в центъра на столицата. Там, Калин Терзийски се припичал на пейка.

Калин Терзийски

Калин Терзийски бил объркан с клошар от случаен минувач

Заради неугледния външен вид и чашката с неизвестна течност момчето го помислило за просяк. Каквито имало около гарата и в подлезите и затова му пуснал 50 стотинки.

Калин разбрал какво е станало със закъснение. Той разбрал, че се е сдобил с малко пари. Щедрият момък не се усетил, че пуснал пари на шантавия драскач. Писателят пък отново бил неадекватен и по нищо не се отличавал от клошарите на улицата.

Напоследък писателят прекалява отново с чашката. Той бил забелязван да спи по пейките в Банкя, където живее.

Калин Терзийски е дипломиран лекар-психиатър. Той е от малкото български писатели, които се издържат с перото си. Има издадени шест романа и три стихосбирки.

Носител е на международно отличие-европейска награда за литература.Някои от книгите му се превеждат в чужбина. Бил е и сценарист в „Ку-ку” и „Пълна лудница”.

Калин Терзийски често е признавал, че е затъвал в блатото на алкохола и наркотиците. Оттам често го е спасявала неговата дългогодишна приятелка Ивана Генова, също психиатър като него.

Той й изневери с актрисата Елен Колева, но връзката им продължи адва седмица. Писателят има периоди, в коиото твърсди, че сее отказал от чашката, но вероятно сега пак се е върнал към нея и не спира да пие.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар