Бившият на Гери Дончева стана татко, но от друга красавица!

Бившият на Гери Дончева стана татко, но от друга красавица!
5 (100%) 1 vote

Бившият на Гери Дончева стана баща от друга!

Бившият на миската Гери Дончева вече стана татко. Син му роди Мис Свят и Мис България Вселена Венета Кръстева. Бебето се е родило в клиника в Белгия и се казва Максимилиан.

Гери Дончева

Бившият на моделката Гери Дончева щастлив с друга

Миската бързо успя да оматае д-р Костас Устабасидис, след раздялата му с Гери Дончева и го дари с наследник.

Манекенката не е честитила сина на екс любовника си. Защото двамата с гърка са във война заради хотел на морето. Него родената в Плевен манекенка заграби от богаташа.

Бившите любовници се съдят заради тази недвижима собственост.

В имотната сага гъркът се представя като прецакания. Става въпрос за хотел „Мида” на Слънчев бряг, на който миската е сложила ръка.

И пред туроператорите го представя като своя собственост. И в същото време води война срещу него, като убеждава същите тези агенции да не подписват договор с него.

Гъркът не веднъж е споделял, че когато се запознали с Гери Дончева тя била бедна като църковна мишка. За няколко години той направо я позлатил, дори намерил инвеститор да постои хотела на фамилната й земя.

За благодарност тя му отговорила с куп изневери, за които той има купища доказателства.Сред мъжете, с които му кръшкала имало продуценти, певци и оператори-все хора, които й помогнали в „кариерата”.

Д-р Костас Устабасидис заяви тогава, че е сигнализирал ДАНС и прокуратурата за действията на екс любовницата му.

Защото тя съвсем незаконно се опитвала да присвои хотела, който бил негова собственост, според неговите думи. Това е причината Гери Дончева да не му честити раждането на бебето.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар