Ани Михайлова втрещи с минижуп: Не вижда, че не й отива! Преглеждания: 9296

Ани Михайлова сякаш не вижда какво й отива и какво не
0
1/5 - (1 vote)

Ани Михайлова изобщо не преценява какво й отива на фигурата!

Ани Михайлова пресоли манджата. Атрактивната бомба от „Шоуто на канала” не си дава сметка за това какво й отива на фигурата Атрактивната блондинка все по-често е забелязвана да ходи с доста къси рокли и поли.

Ани Михайлова
Ани Михайлова сякаш не вижда какво й отива и какво не

Лятото и жегата ней действат добре и заради това тя се появява на работа с все по-къси рокли. Без да се съобразява, че не всички минижупи й отиват на тялото. По принцип късите поли и рокли отиват повече на по-слабите жени.

Определено тялото на колежката на Тончо Токмакчиев не позволява чак толкова къси дрехи.

Вероятно Михайлова се взима за съвършена и смята, че на фигурата й отиват всякакви дрехи. Определено тя е секси, но не всичко й върви. Поне така смятат нейните колежки

„Ани може да си позволи да заголи бюст и това ще й отива, но краката си по-добре да покрива с повечко плат“, коментират други дами, работещи в БНТ. Според тях водещата пресолява манджата с подкъсяването.

Ани Михайлова нашума преди повече от дванадесет години, когато изигра култовата роля на медицинска сестра в сериала на Въргала „Кактейлите на Влади”. По това време в поредицата по БНТ тя остана само по монокини и много български мъже не спираха да въздишат по нея.

След като стана една от актрисите в комедийнното шоу „Шоуто на Канала” плъзнаха клюките, че тя е любовница на Тончо Токмакчиев. Блондинката с усмивка отхвърли всички слухове по неин адрес и този на колегата й като заяви, че двамата са само и единствено колеги.

В тнази връзка актрисата и водеща призна, че е много емоционална. Лесно излиза от равновесие и избухва. Иска да се научи да овладява повече емоциите си.

В тази връзка призна, че си има дългогодишен приятел, който повече от нея се замислял за семейство и деца. Но на този етап тя още не мислела за такава сериозна крачка.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.