Нора Недкова изригна срещу медиите: Благодаря, че ми отделяте толкова внимание! (виж тук)

Нора Недкова изригна срещу медиите: Благодаря, че ми отделяте толкова внимание! (виж тук)
5 (100%) 1 vote

Нора Недкова изтрещя след слуховете, че е преспала с Христо Сираков!

Мис Плеймейт 2017 Нора Недкова откачи от гняв. Който се опита да прикрие зад зле скалъпен сарказъм. Скандалната блондинка изригна в мрежата с пост към клюкарските медии. На които уж благодари за рейтинга и интереса:

Нора Недкова

Плеймейтката Нора Недкова бясна от слуховете, че е преспала с Христо Сираков

„Благодаря ви, жълти „медии“, че месеци след като спечелих,вие продължавате eжеседмично да ми отделяте специално внимание. Какъв скандал ли не ми преписахте, каква ли не ме изкарахте.

С кого ли не ме свързахте. Новините по мой адрес не спират, впечатлявате ме с това развито въображение. Понякога дори и аз се замислям, кое е вярно и кое не…“, написа Нора Недкова в профила си в мрежата.

Очевидно е, че Нора се е разярила след последните публикации от откриването на сезона в Слънчака. Тогава тя беше засечена пияна до козирката и в обятията на женкаря Христо Сираков.

Говореше се, че след като щателно опитвал тялото й цяла нощ на сепарето в Бедрум, Ицо Стоте манекенки завел Норчето в хотелската си стая. Където до сутринта й обяснявал „истините“ за живота под чаршафите.

Явно Нора Недкова се цели в по-млади или по-известни мъже, защото досега не си беше позволявала да изригне така. Дори след статиите за креватната й афера със Слави Трифонов.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар