Цвети Стоянова лъсна в голяма измама

Цвети Стоянова лъсна в голяма измама
5 (100%) 1 vote

Потърпевши пропищяха от Цвети Стоянова

Цвети Стоянова се забърка в невероятен скандал. След като се върна към живота, бившата грация реши да остави всичко лошо в миналото. Тя промени не само характера и отношението си към околните, но и заложи на нова визия.

Бившата гимнастичка се подложи на поредица от пластични операции. Някои от тях бяха наложителни, за да се заличат белезите от трагичния инцидент, който едва не отне живота й. Но други – Цвети направи, за да промени визията си изцяло.

Красавицата заложи на по-големи устни и на по-ясно изразени скули. Тя се подложи и на операция за уголемяване на бюста. Цвети си направи две корекции на гърдите, след които се сдоби с пищно деколте.

Покрай всичко това, тя си намери и нова работа. Красавицата стана рекламно лице на естетичната клиника, в която са били извършени интервенциите.

Според мълвата, грацията не е платила нито стотинка за извършените манипулации. Но в замяна на това се е съгласила да стане рекламно лице на клиниката.

Освен да рекламира услугите й, грацията се е заела и с намирането на нови клиенти. Цвети Стоянова зарибява момичета в социалните мрежи да посетят въпросната клиника. Бившата грация ги убеждава да се подложат поне на тест за определяне типа на кожата. За целта желаещите трябва да заплатят 50 лв за посещението в клиниката, пише Хот арена, позовавайки се на „Таблоид“.

Потърпевша сигнализира до редакцията на изданието, че е заплатила три пъти по 30 лв, за да бъде тествана с цел определяне типа на кожата й.

Клиентката споделя, че резултат така и не е получила. Тя многократно се е обаждала по телефона, за да разбере какво се случва, но служителите винаги намирали оправдание с липсата на консумативи.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар