Таско Ерменков влюбен до уши в жена си (Вижте как я носи на ръце)

Гласувайте за статията

Таско Ерменков и на 63 г влюбен в съпругата си, депутатът от БСП я глези с цветя и подаръци

Таско Ерменков може да е вече мъж на възраст, но все още е влюбен като тийнейджър в семейната си половинка. Депутатът е обрекъл сърцето си на рускиня. Която се казва Наташа и му е законна съпруга.

Въпреки, че са минали доста години в брак червения социалист и жена му продължават да са влюбени. Любовта им продължава да е силна както в началото на връзката им. Ерменков галено я нарича Ната и винаги споменава половинката си с голямо уважение. А от папарашките снимки, които са публикувани се вижда, че често я изненадва с цветя и куп подаръци.

Снимка: Ретро

„Наташа вече е българка, макар да е от Русия” често казва за любимата си депутатът. Той прекарва с нея всяка свободна минута когато не е ангажиран с партийни задачи.

Фотографите са щракнали как Таско Ерменков сюрпризира съпругата си с поредния подарък. Народният избраник носи в клетка чуруликащо канарче, която занесе в уютния си дом.

Снимка: Ретро

 

Неговите авери разправят, че червения народен представител никога не се оплаква от жена си както правят другите мъже. Напротив, винаги я хвали и я дава за пример на останалите.

Дружки на рускинята пък благородно й завиждат за късмета, който е извадила с такъв грижовен съпруг като нейния, предават от retro.bg.

От папарашките кадри става ясно, че Наташа е най-важната в живота на депутата. Когато приключи работния му ден той първо се отбива да купи букет с цветя за съпругата си. А после хуква с автомобила си да я прибере от работа.

Вожте още снимки на влюбения Ерменков в нашата галерия!

Снимки: Ретро

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар