Половинката на вицето Томислав Дончев умело борави с пистолет (Вижте я)

Гласувайте за статията

Жената до Томислав Дончев стреля с пистолет, Светлана се влюбила в него заради чувството му за хумор

Половинката на Томислав Дончев, която заради поста си във Фейсбук за циганите, моркова и тоягата стана най-коментираната жена в България най-сетне излезе на светло.

Снимка: Ретро

До този момент за Светлана Дончева не се знаеше почти нищо макар мъжът й да се занимава с политика вече 8 години. Става ясно, че двамата са заедно отдавна, но нямат сключен брак. Въпреки, че са родители на син не смятат, че трябва да минават пред олтара.

Това, че имат еднакви фамилии е едно случайно съвпадение. Което заблуждава, че са семейство и пред закона.

Снимка: Ретро

Самата госпожа Дончева не от суетните жени. Далеч е от тези, които на всяка цена искат да се видят с булчинска премяна. Но пък не би отказала да сложи на ръката си годежен пръстен.

Томислав и любимата му се запознали на семинар. Тя не крие, че била впечатлена от тънкото му чувство за хумор. Вицепремиерът я подложил на изпитание да провери дали е точната жена за него.

Но вместо да изпита кулинарните й умения той я закарал в планината и проверил дали може да се качи на връх Ботев и то при лоши атмосферни условия. Светлана се справила професионално с изпитанието. А после планинарството се превърнало в тяхно общо хоби.

Снимка: Ретро

На дипломираната политоложка и други екстремни преживявания й доставят удоволствие. Тя умее да стреля с боен пистолет, а мерникът й е един от най-точните. Въпреки, че преди да хване с ръка оръжие била направо ужасена. Полетите с делтапланер също са сред адреналиновите удоволствия на Дончева, птредават от retro.bg.

 

 

 

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар