Мелания Тръмп на първа среща с Елизабет след операцията (Вижте къде ще се срещнат)

Мелания Тръмп на първа среща с Елизабет - ето къде ще се срещнат
0

Мелания Тръмп на първа среща извън страната, ще пие чай с английската кралица след операцията

След повече от три седмици отсъствие Мелания Тръмп се връща под прожекторите. И смята да направи наистина запомняща се първа международна визита. След като отказа да придружи Доналд Тръмп в Канада и в Сингапур, първата дама на САЩ обяви къде ще дебютира.

А именно – в двореца Бъкингам.

Мелания се познава вече с принц Хари, с когото заедно бяха на игрите за военни инвалиди. Тя бе представена и на Меган Маркъл след това. Съпругата на Доналд Тръмп е изразила своите симпатии към бъдещата младоженка, а след това и относно сватбата на двойката. По всяка вероятност домакини на срещата й с кралицата отново ще бъдат Меган и Хари.

Традиция е президентите на САЩ да посещават британското кралско семейство. Бившият американски президент – Барак Обама се радваше на изключително сърдечен прием от принцовете. На него дори му бе оказана привилегията да се запознае лично с принц Джордж и то малко преди лягане. Пак се говори, че семейство Обама са получили покана за сватбата на Меган и Хари. Но са отказали да присъстват на официалната церемония, за да не привличат излишно внимание. Дали са били на тържеството дадено от принц Чарлз обаче, остава загадка.

Междувременно, вече се говори, че Мелания Тръмп е повикала специалисти по етикет и протокол, за да подготвят нея и Тръмп за визитата при кралицата. И този път настояла съпругът й да остави дебелашкото си чувство за хумор у дома, докато са в Лондон и в двореца Бъкингам.

Мелания Тръмп на първа среща с Елизабет - ето къде ще се срещнат
Мелания Тръмп на първа среща с Елизабет – ето къде ще се срещнат колаж: Instagram

Смята се, че кралицата твърдо е отказала на Тръмп да кацне на ливадата в Бъкингам. Американското семейство ще отседне в посолството на САЩ в Лондон, а до Бъкингамския дворец най-вероятно ще пристигнат с кола и конвой.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.