Депутатка на Марешки събра погледите с татуиран глезен (Снимки+Още разкрития за Боряна Георгиева)

Гласувайте за статията

Депутатка на Марешки зашемети с татуировка в Парламента, красавицата Боряна Георгиева жена на известен журналист

Депутатка на Марешки е сред най-големите красавици в Народното събрание. Боряна Георгиева освен с перфектната си фигура успя да направи фурор сред колегите си с татуировка.

Снимка: 24chasa.bg

Младата народна представителка успя да впечатли с татус на крака си. Дори парламентарните репортери се прехласнаха пред необичайната находка, на която попаднаха в сряда.

Това се случи докато госпожата стоеше до лидера на „Воля” , който обяви, че трябва да се забрани свързването на имената на националните герои с търговски марки. Както и, че ще даде вицепремиера Каракачанов на прокуратурата заради трагичния инцидент с разбилия се военен хеликоптер.

Снимка: 24chasa.bg

Боряна Георгиева, която има едни от най-красивите крака в народното събрание бе застанала плътно до лидера си. Тя бе облечена в цветна рокля с дължина малко над коляното. Перфектните й нозе бяха обути с чорапи в цвят „нуди” и високи елегантни токчета. Точно от глезена й към ходилото се мъдреше впечатляваща татуировка.

Майстор на татуировките бе изрисувал умело подобие на златна верижка. Като в горния й край, който обикаля тънкия глезен на красавицата започва със сърце и завърша най-долу с кръстче.

Депутатката от Варна е заместник председател на парламентарната комисия, която се занимава с проблемите на децата, младежите и спорта. И е член на комисията занимаваща се с медии и култура. Тя ръководи и тая за приятелство на България с Египет, предават от 24chasa.bg.

Хубавата депутатка Боряна Георгиева е половинката на известния тв журналист от времето когато се излъчваше „Всяка Неделя” Стойчо Керев. Който после стана водещ в една от частните медии.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар