Меган Маркъл шашна с жест на почит към Елизабет Втора (Вижте как)

Меган Маркъл с невероятен жест към Елизабет Втора сн. Туитър
0

Меган Маркъл с невероятен жест

Меган Маркъл направи невероятен жест към кралица Елизабет Втора. Двете посетиха Чешър. Това беше първият съвместен ангажимент на кралицата и херцогинята на Съсекс без принц Хари. Меган и Елизабат Втора пътуваха заедно до град Честър, за да открият мост „Mersey Gateway Bridge“. Те посетиха и библиотеката в града.

За посещението си там Меган избра тоалет на Живанши. За втори път херцогинята на Съсекс залага на тази марка. Сватбената рокля на Меган също беше от Живанши. Моден специалист сподели, че избраният от Маркъл тоалет показва уважение към кралицата. Меган беше заложила на телесен цвят рокля. „Меган отново избра неутрален цвят. Смятам, че това е интелигентна тактика от страна на стилиста, защото така тя работи в полза на кралицата. Елизабет Втора е известна с яркия си стил на обличане“, казва специалистът.

Кралицата отново беше заложила на ярък цвят за своя тоалет. Елизабет Втора се беше спряла на светлозелено.

С избора си на по-семпъл цвят Меган показва уважение към кралицата, както и това, че не иска да я засенчи. „Бих се шокирал, ако Меган избере по-ярък цвят, въпреки, че преди да стане съпруга на Хари, тя залагаше на по-ярки цветове“, казва стилистът. „Мисля, че връзката между кралицата и Меган се гради на уважение, а Меган е променила личния си стил, за да се впише по-лесно в кралското семейство. Нещо, за което мисля, че кралицата ще бъде благодарна“, казва още той.

Стилистът отбелязва също, че херцогинята на Съсекс се съобразява с кралския етикет по-често отколкото Даяна. „Живанши се превръща в основен елемент в гардероба на херцогинята на Съсекс“, казва той пред „Дейли Мейл“.

Меган Маркъл с невероятен жест към Елизабет Втора сн. Туитър
Меган Маркъл с невероятен жест към Елизабет Втора сн. Туитър

И докато Кейт Мидълтън се доверява за своите тоалети на Александър Маккуин, то Меган се е доверила изцяло на Живанши. Няма спор обаче, че и херцогинята на Кеймбридж и херцогинята на Съсекс изглеждат перфектно в своите тоалети.

Меган заложи на телесен цвят за своя тоалет, а Елизабет Втора на светлозелено сн. Туитър
Меган заложи на телесен цвят за своя тоалет, а Елизабет Втора на светлозелено сн. Туитър
Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.