Меган Маркъл: Хари е най-добрият съпруг на света! (Вижте как му се обясни в любов)

Гласувайте за статията

Меган Маркъл похвали Хари

Меган Маркъл похвали принц Хари. Херцогинята на Съсекс посети град Честър, главен административен център на графство Чешър, където дълго разговаря с феновете си. Меган е чута да споделя с тях, че животът с принц Хари е страхотен.

Херцогинята на Съсекс е заявила, че Хари е „най-добрият съпруг“ по време на посещението си в Честър днес. В клип споделен в Туитър се чува как тя поздравява феновете, които крещят името й докато тя минава покрай тях. Жена я пита как е се чувства като съпруга на принц Хари. „Прекрасно е! Наистина е страхотно!“, казва херцогинята на Съсекс. Меган обещава да предаде поздрави на Хари. „Да, ще го направя. Това означава много за нас. Той е най-добрият съпруг“, казва бившата актриса.

Меган получи и много похвали за външния си вид. Тя благодари на хората за милите думи и подкрепата. Честър бившата актриса посети с кралица Елизабет Втора. Двете посетиха първо моста „Mersey Gateway Bridge“, за да го открият официално. Меган и кралицата са усмихнати и изглеждат щастливи през цялото време. Двете са пътували заедно, за да открият моста.

Херцогинята на Съсекс и Елизабет Втора бяха посрещнати на гарата. Това е първото пътуване на Меган в северната част на Англия. След откриването на моста бившата актриса и кралицата посетиха библиотеката в Честър. Те бяха посрещнати от огромни тълпи. Хората искаха да се докоснат до Меган и да я поздравят.

След това Елизабет Втора и Меган се отправиха на обяд.

Меган Маркъл похвали Хари сн. Туитър

Меган Маркъл похвали Хари сн. Туитър

Меган и Хари съвсем скоро се върнаха от медения си месец в Канада и веднага се включиха в тържествата по случай рождения ден на кралицата. Това обаче е първият път, когато херцогинята на Съсекс е без Хари на официално събитие. Вижда се, че двете с кралицата си прекарват страхотно и между тях няма никакви проблеми.

Развълнувана тълпа посрещна Елизабет Втора и Меган сн. Туитър

Развълнувана тълпа посрещна Елизабет Втора и Меган сн. Туитър

Меган Маркъл и Елизабет Втора посетиха и библиотеката в Честър сн. Туитър

Меган Маркъл и Елизабет Втора посетиха и библиотеката в Честър сн. Туитър

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар