Калин Врачански се насити на Векилска: Смени я с Ванина Кондова!

Калин Врачански се насити на Векилска: Смени я с Ванина Кондова!
5 (100%) 1 vote

Калин Врачански бързо се насити на Мариана Векилска!

Мариана Векилска място не може да си намери от ревност. Един от най-хитовите актьори Калин Врачански и тя имат любовна афера. Според клюката водещата вече се е разделила със съпруга си Симеон Колев.

Калин Врачански

Ето я новата изгора на Калин Врачански

Тя и радиоводещият имаха 14-годишен брак и един син. Но мъжът й не спирал да й слага рога с различни жени, включително и нейни колежки. В един момент на новинарката й дошло до гуша от безкрайниет му изневери и решила да прекрати тази агония.

Друга версия обаче разкрива съвсем различен развой на нещата. Мариана Векилска и Калин Врачански имали стара любовна афера. Те прикривали всичко под формата на приятелство. Но папараци ги спипали да се натискат в един столичен бар и мъжътът й разбрал за изневярата.

Той не й простил и двамата се разделили. Водещата се изнесла от къщата му в центъра на столицата и отишла да живее в апартамента на звездата от „Стъклен дом”. Но сега мястото в сърцето на непостоянния актьор е застрашено от младото дарование Ванина Кондова.

Младата актриса ще си партира с колегата си в комедийния сериал „Фалшив герой”. Епизодите на поредицата ще се завъртят през есента или началото на средващата година. Героят на блондина е 30-годишен мъж, след който вървят тълпи ухажорки.

Любопитното е, че във филма ще участва и 14-годишната Крисия. Талантливата млада певица напусна Слави и сега ще бъде в ролята на ученичката Мая.

Колеги подозират, че покрай съвместната им работа младата актриса Ванина ще завърти главата на Калин Врачански. А на него не му трябва много, шуушкат в арт средите.

Това така тревожело Мариана Векилска, че тя ходела вечно намусена и сърдита. Но стоически се опитвала да запази самообладание, за не отблъсне гаджето си с необузданата си ревност.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар