Бойко Борисов на работа навръх рождения си ден (Вижте как го посрещна)

Бойко Борисов на работа навръх рождения си ден (Вижте как го посрещна)
2 (40%) 1 vote

Бойко Борисов чукна 59 години, премиерът пак на работа навръх празника си

Бойко Борисов  за пореден път пренебрегва рождения си ден. Премиерът, който ще влезе в историята като най-дълго управлявалият държавен глава след промените бе на посещение в Израел и Палестина заради срещите на високо равнище.

Снимка: Фейсбук

Снимка: Фейсбук

Снимка: Фейсбук

Любезните домакини бяха предвидили за празника му кратко посещение на светите за християните места в Ерусалим. Министър председателя е хаджия още от 2010 г . Тогава отиде на Стената на плача и окачи според обичая листче с надпис: „Бог да пази България”. Смята се, че така желанията се сбъдват. А Борисов коментира тогава, че ако Господ пази България ще пази и него.

Израелският президент посрещна височайшия си гост с торта и изпя детската песничка Happy Birthday. Бойко Борисов верен на чувството си за хумор призна пред Реувен Ривлин, че понеже много одъртява гледал да мине този ден в работа.

Поздравления премиерът получи от много места. Но призна, че първия, който му е честитил рождения ден бил гръцкия министър председател Алексис Ципрас. Който го сторил точно в 12.01 часа.

За пореден трети мандат министър-председателя неглижира личния си празник. Миналата година бе на посещение в Турция на 13 юни. Там също отбелязаха датата като му подариха вечеря и торта.

По-предната година пак бе на работния си пост. Тогава замина за Петрич където откри компресорна газстанция, предават от retro.bg.

Въпреки, че от много ангажименти не му остава време да почерпи съпартийците му от ГЕРБ не пропускат да му изпратят честитки и много подаръци. Още се помни как за един от рождените си дни Борисов получи торта във вид на магистрала.

Снимка: Фейсбук

Все още не се знае с какво ще го изненадат от парламентарната група. Но няма съмнение, че с най-голям подарък ще го зарадва дъщеря му Венета. Която скоро ще му роди второ внуче.

 

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар