Анджелина Джоли губи децата си (Какво е условието, за да останат с нея?)

Анджелина Джоли губи децата ако не виждат Брад Пит сн. Инстаграм
0

Анджелина Джоли загуби битката

Анджелина Джоли загуби битката в съда. След дългата сага между Брад Пит и Анджелина всичко вече приключи. За огромно съжаление на актрисата обаче съдът не отсъди в нейна полза. Битката за децата на Джоли и Пит продължи дълго. Съдът в Лос Анджелис вече взе крайното решение.

Ако не позволи на децата да се виждат с Брад, Анджелина може да загуби попечителството върху тях, пише TMZ. Джоли подаде молба за развод през септември 2016-та година, а съдията по делото преценил, че тя трябва да позволява на децата да виждат Брад по често. Двамата имат общо 6 деца – Мадокс, Пакс, Захара, Шайло и близнаците Вивиен и Нокс.

Анджелина трябва да оставя децата на Брад, когато отсъства от страната. Докато Джоли снима продължението на „Господарката на злото“ това лято във Великобритания те трябва да останат при Брад Пит. Според съда отсъствието на баща им е вредно за тях. Съдията смята, че те са в безопасност с Пит, а връзката с родителите е много важна за всяко едно от тях. Анджелина трябва да разрешава на децата също така да говорят с Брад без тя да следи разговорите им, независимо дали по телефона или чрез смс-и. Тя е длъжна да даде на актьора телефонните им номера.

Ако актрисата наруши само едно от всички изисквания на съдията, тя може да загуби попечителството над децата. В решението се уточнява, че само най-голямото дете – 16-годишният Мадокс- има право да решава сам, кога и как ще общува с Брад.

Анджелина останала шокирана от решението, но съдията бил категоричен. Брад Пит има право да вижда, да взема и да се чува с децата си по всяко време. Актьорът се подложи на лечение и вече няма проблеми с алкохола, затова няма и никаква опасност децата да остават с него.

Анджелина Джоли губи децата ако не виждат Брад Пит сн. Инстаграм
Анджелина Джоли губи децата ако не виждат Брад Пит сн. Инстаграм

Изслушването за развода на двойката ще е на 13-ти август.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.