Наталия Кобилкина: Моралът е за хора без акъл! (още подробности)

Наталия Кобилкина: Моралът е за хора без акъл! (още подробности)
3 (60%) 2 votes

Наталия Кобилкина шашна с поредните си умотворения!

Сексоложката Наталия Кобилкина, която учи българките да бъдат красиви, богати, щастливи и съпруги на милионери, шашна с убеждението си. А именно, че моралът не е нищо друго, освен утеха за нещастни и глупави хора. Ето какво заявява и в какво вярва рускинята:

Наталия Кобилкина

Наталия Кобилкина отново взриви с разсъжденията си

„Важно е двама души да се развиват заедно, да ходят на интересни места, да разговарят, да искат да го правят. Но също така има хора, които са полигамни и други, които са моногамни.

Да се опитваш да живееш спрямо другите е насилие над себе си. Можеш да си щастлив и в полигамията. Можеш да обичаш по много различни начини.

Моралът е за нещастни хора, които нямат акъл. В арабския свят, например, не е правилно да имаш само една жена. Ако има само една жена, мъжът върви срещу Аллах. А другите жени какво да правят, пита моралът там и го смята за грешник. Къде е тогава истинският морал?

Според Ошо, бракът те прави роб и те ограничава. Ако си идиот, ти се жениш. А ако си истински духовно просветен човек, ти няма да се ожениш, а ще имаш много и различни партньори, защото всеки човек е душа.

Затова казвам, че моралът е измишльотина на ума. Тъпо е да живееш според онова, което друг човек е измислил. Трябва да си верен на себе си. Мерлин Монро е секс идол, защото си позволяваше да бъде себе си.

Тя все едно казваше – обичам си Кенеди, не ми пука, че е женен и ще му пея песни пред цяла Америка. Винаги имаш избор – да бъдеш прав и морален или да бъдеш щастлив“, убедена е Наталия Кобилкина и на това учи онези, които посещават семинарите и уебинарите й.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар