Долно: Измамник печели от фалшификати на художника Кольо Карамфилов! (ето какво съобщи синът му)

Долно: Измамник печели от фалшификати на художника Кольо Карамфилов! (ето какво съобщи синът му)
5 (100%) 1 vote

Синът на Кольо Карамфилов – Росен Карамфилов алармира за измамата!

Синът на големия пловски художник Кольо Карамфилов, който почина преди няколко години, алармира за огромна измама. Младият писател Росен Карамфилов съобщи за долно престъпление с картините и паметта на баща му.

Кольо Карамфилов

Измама с картините на Кольо Карамфилов

Оказва се, че познат на него и семейството му човек (името му ще прочетете по-долу), прави и продава фалшификати на Кольо Карамфилов. Става дума за четири картини, които вече са продадени и очевидно на солидни цени. Ето какво заяви Росен Карамфилов.

„Внимание! Трябва да споделя нещо важно. Нещо, което от няколко дни ми е заседнало като буца в гърлото. Нещо, което отказвах да повярвам. Нещо, което е извън пределите на морала и на липсата на такъв.

Тези четири картини са фалшификати на баща ми, Кольо Карамфилов. Живописи. Платна. Погледнете ги, дами и господа. Просто ги погледнете. Това не е Кольо. Искам да обърна внимание, че още десет човека, художници потвърдиха.

Ще попитате кой извърши престъплението. Веднага ви казвам името на човека, продал и на всичкото отгоре най-вероятно нарисувал тия отвратителни реплики. ВЛАДИМИР РАДУЛОВ ШИШКОВ. Приятел.

Човек сядал на една маса с баща ми. Сега ме е блокирал и сигурно няма да види тоя пост, но дано племенниците му, с които впрочем съм близък, му предадат. Чудя се как спи. Чудя се как не го е срам от самия него. Но той е такъв. Всички това ми казват.

Аз обаче, като единствен наследник на Кольо Карамфилов, няма да оставя нещата така. Владо направи огромна грешка и ще си плати скъпо за нея. Познавам жената на която са продадени картините. Юлия Константинова. Имам и доказателства за случилото се.

И вие помогнете, с каквото можете. За да спре тая гавра. Кольо Карамфилов е един от най-големите български художници. Не е достатъчно само да го подпишеш, за да се превърнеш в него. Защо не помисли за това по-рано, скъпи Владо?! Вече е твърде късно. Твърде късно да се поправиш“, изригна в мрежата Росен Карамфилов.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар