Николай Бареков гръмна: Свине! Една по една ще ви разкараме! (виж тук)

Николай Бареков гръмна: Свине! Една по една ще ви разкараме! (виж тук)
5 (100%) 1 vote

Николай Бареков гръмна като тенджера под налягане, гневът му втрещи мрежата!

Николай Бареков е особено активен в социалните мрежи напоследък. Той зорко следи политическия и обществен живот у нас и гледа под лупа кога и как ще сгафят „враговете“ му в Народното събрание.

Бареков

Николай Бареков се закани люто, тръгва на война със „свинете“

Днес обаче Бареков не просто изказа мнение, той буквално изтрещя от гняв и възмущение. И директно отправи заплаха към управляващите, че събира сили. И се готви да им нанесе смъртоносен удар.

Ето как изригна Бареков и какво написа в профила си, илюстрирайки поста си със снимка на Красимир Каракачанов. Един от онези, към които питае „огромна любов“.

„Баби изнасилват, старци, щавени от цигани, бандити мародерстват. Цигански банди вилнеят из държавата. Пирати нападат хората. Народът прост и нелеп – вие и мре.

Пилотите, с които служех на Родината, мрат като кучета също …. Тази свинщина управлява държава. Докато тез боклуци ограбват Отечеството, аз уж двуметров мъж стоя в немилост и жаля за родина, три деца и …. събирам сили… за смъртоносен удар.

Ще е тежък и един по един, една по една свинете ще разкараме. И на зор да съм не бих управлявал с прасета, никога няма да се заровя в тинята. #НИКОГА, Свине, свине и пак свине!“, гръмна като тенджера под налягане Николай Бареков.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар