Емо Чолаков премина всички граници с тази простотия

Гласувайте за статията

Синоптикът надмина дори и себе си

Синоптикът на Би Ти Ви – Емо Чолаков, прекрачи всички граници с поредната простотия, която си позволи да изръси в ефир.

По всичко личи, че въображението на Емо Чолаков няма граници. Синоптикът няма спирка пред каквито и да било сравнения, символи и литературни образи. Той е готов на всичко само и само да прикове вниманието на зрителя.

Емо Чолаков

Синоптикът надмина дори и себе си

Напоследък обаче Емо Чолаков все по-често започва да прекалява. По този начин той хвърля в смут зрителите на медията, които са възмутени от начина му на изразяване.
Само преди няколко дни синоптикът надмина дори и себе си с поредната метафора, която сътвори.

Чрез нея той се опита да обясни, че останалите дни от юни няма да ни пожалят откъм бури и порои, но пък не се очаква нещо страшно.
Той обаче избра много странен начин, по който да съобщи прогнозата, заявявайки: „Днес няма много да вали. Само тук-там може да има някой облак с по-слаба простата.“.

Думите му били повторени многократно в социалните мрежи и придружени със смеещи се човечета. На много от зрителите на Би Ти Ви обаче простотиите на Емо Чолаков започват да им идват в повече.
Някои от тях направо сменят канала, щом видят, че именно Емо Чолаков ще разкрие прогнозата за времето.

На свой ред синоптикът заявява, че работата му е да прогнозира времето, но пък личният му принос е да успява да предизвика повече усмивки, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар