Вижте какво съдържа менюто на кралското семейство

Гласувайте за статията

Кралица Елизабет Втора следи стриктно менюто

Всеобщото мнение, че менюто на кралското семейство изобилства от деликатеси, ще се окаже просто мит. Оказва се, че това, с което се храни семейството на кралица Елизабет, далеч не е храна за кралски особи, а за обикновени хора.

Менюто на кралското семейство е изключително семпло и изчистено. Кралицата държи на здравословната храна и единствено й изискване е на трапезата да присъстват ястия, приготвени от екологични продукти.

Готвачите в кралския двор разчитат на суровини, доставени директно от фермите на семейството. Храната, която семейството консумира, е с гарантиран произход и качество.

Менюто, на което кралица Елизабет се е спряла, изобилства от плодове и зеленчуци. Ежедневно задължение на готвачите е да приготвят ежедневно поне по две менюто и кралицата се спира на това, което ще се консумира за деня.

Забранени за кралските особи са морските деликатеси, тъй като рискът от нежелани последствия след консумацията им, е прекалено висок.

Маслото и сметаната задължително присъстват в менюто на Елизабет Втора. Често тя си поръчва зеленчуци на грил. Храните с нишесте са категорично забранени от нея. Ограничена е консумацията и на тестени изделия.

На кралската трапеза присъстват и десерти. Но те винаги са леки. В тях се съдържат много плодове, натурален черен шоколад или домашно плодово сладко, пише БЛИЦ.

Изборът на принцеса Даяна за меню на семейството е бил коренно различен от този на кралица Елизабет. Покойната принцеса залагала предимно на традиционните английски ястия.

Тя много обичала омари, а на синовете си позволявала хапването на пържено пиле, рибни кексчета и други забранени от кралицата храни. Принцеса Даяна обожавала и маслени хлебчета, пише БЛИЦ.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар