Ясновидката Николета Йорданова направи шокиращи разкрития за Боян Петров

Гласувайте за статията

Според нея алпинистът е издъхнал в мъки

Ясновидката Николета Йорданова разкри подробности от срещата си със сестрата на загиналия на връх Шиша Пангма в Хималаите алпинист Боян Петров.

От думите на Николета Йорданова стана ясно, че сестрата на Боян Петров е пожелала да се срещне с нея. По време на срещата им, ясновидката разкрила, че когато е издъхнал, Боян Петров не е бил адекватен.

Николета Йорданова

Според нея алпинистът е издъхнал в мъки

Ето какво още разкри Николета Йорданова:
„Паднал е надолу и бедрото на единия му крак е разцепено. Когато си говорих с нея той се появи и искаше да й предам нещо. Каза ми, че трябва да дарят икона в църквата „Света Неделя“ в София. Описах й колко е голяма иконата и че е на Георги Победоносец. Тя ми каза, че той не вярва в Господ, но има една-единствена икона, която му е подарена и е на същия светец. Явно горе в небитието е повярвал в тази сила и затова иска тази икона да бъде дарена.“.

Тя уточни, че се свързва с душите на умрелите по телепатичен начин. Пред сестрата на Боян Петров, Николета Йорданова разкрила, че го вижда като неадекватен, сякаш му е паднало много ниско кръвното. В този момент той не е асимилирал какво прави.

Тогава сестрата на Петров споделила, че това са симптомите при ниска кръвна захар и посочила, че той страда от диабет.

Николета Йорданова разкрива, че е видяла как дъхът на Боян Петров спира и не може да диша и допълва, че ситуацията е била много кофти.
В заключение тя посочва: „Залепнали са му устата. Виждам го как се въргаля надолу. Трупът му го търсят отдясно, а той е отляво. Виждам тялото на една скала, вижда се само единият му крак, който е разкъсан”, пише Блиц.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар