Симона Тодорова е истински медицински феномен. Никой не вярва какво се случва с нея

Гласувайте за статията

Момичето вече се храни и пие вода

22-годишната Симона Тодорова, която бе простреляна в Слънчев бряг преди броени дни, се оказа истински медицински феномен.

Никой от медиците не може да повярва на това, което се случва с нея.
От болницата издават, че 22-годишната Симона Тодорова вече е изписана от отделението по Реанимация на УМБАЛ-Бургас и е преместена в Неврохирургия.

Симона Тодорова

Момичето вече се храни и пие вода

Симона Тодорова, която на 2 юни бе простреляна от 37-годишния Михаил Станчев в Слънчев бряг, вече се храни и пие вода за изненада на всички лекуващи я медици.
Тя дори прави опити да говори, което е истински медицински феномен, отбелязва на страниците си „Флагмат.бг.“.

Медиците, следящи състоянието на Симона Тодорова, са категорични, че ако траекторията на проектила е била от лявото към дясното слепоочие, Симона Тодорова е нямала никакъв шанс да оцелее.

Междувременно стана ясно, че Симона Тодорова е претърпяла тежка операция, при която са били изсмукани загнилите части от кръвоизлива в мозъка. Извършено е и кръвоспиране на кървящите съдове.

Всички тези процедури са стабилизирали Симона, но все още е рано да се каже какви усложнения ще има.
При прострелването, са засегнати гностични полета в мозъка, които са свързани с речта и способността за математически и граматически анализ, както и слушането и възприемането на музика, пише zajenata.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар