Не пускат Деси Бакърджиева да се върне в България (Защо актрисата бе задържана на границата?)

Гласувайте за статията

Деси Бакърджиева задържана на границата?

Деси Бакърджиева за малко да остане в чужбина. Актрисата успя да покори сърцата на българските зрители с ролята си на д-р Хинова в „Откраднат живот“. При последния си служебен ангажимент обаче Деси за малко да има проблеми с властите на границата.

И докато повечето колеги на Деси от „Откраднат живот“ са вече в почивка, то тя все още работи активно. Последната изява на Бакърджиева е свързана с гостуване в Лондон и Бирмингам, пише „Шоу“. Там тя и колегите й успяха да предизвикат истински фурор с представлението, което представиха пред многобройната българска и чуждестранна публика. В Лондон Деси и колегите й от театър „Константин Величков“, Пазарджик – Васил Драганов, Веселин Цанев и Пьотр Кшемински, пресъздават майсторски комедията „Бихте ли слезли от жена ми“. Постановката е на Андрей Калудов.

В края на представлението всички зрители остават очаровани и не спират да ръкопляскат. Публиката буквално затрупва актьорите с цветя и най-вече Деси Бакърджиева. „Наложи ми се да подаря цветята на едно момиче, защото имах много букети, които нямаше как да прекарам през границата“, каза актрисата. „Казаха ми, че няма да ме пуснат да мина така“, допълва Деси.

„А мен ми стана жал, защото не искам да се разделям с букетите – хората са дали толкова много парички за тях, за билетите. При условие, че там някои хора работят за около 300 паунда на седмица, а представлението им излезе около 50“, споделя екранната д-р Хинова.

Деси Бакърджиева ще видим отново наесен в новия 6-ти сезон на медицинския сериал „Откраднат живот“. С какво ще се сблъска нейната героиня и с какви житейски ситуации ще трябва да се справи, ще видим септември.

Деси Бакърджиева има проблеми с властите на границата сн. ХотАрена

Деси Бакърджиева има проблеми с властите на границата? сн. ХотАрена

Продуцентите обещават следващия сезон на „Откраднат живот“ да е най-силният и най-завладяващият и да надмине предходните. Лекарите от болница „Св. Кирил“ ще се сблъскат с много нови и трудни казуси за разрешаване, както в личен, така и в професионален план.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар