Наталия Кобилкина с безплатен съвет как да спечелим много пари! (изби рибата)

Наталия Кобилкина с безплатен съвет как да спечелим много пари! (изби рибата)
5 (100%) 1 vote

Наталия Кобилкина даде един от ценните си съвети, при това безплатно!

Сексоложката Наталия Кобилкина взриви с безплатен съвет за печелене на пари. Рускинята даде ценните си напътствия как да станем богаташи и да имаме мечтания от нас живот. Ето и какво препоръчва да направим, стъпка по стъпка:

Наталия Кобилкина

Ето как се става богат според Наталия Кобилкина

„НАПИШИ СВОИТЕ 10 АСОЦИАЦИИ НА ТЕМА ПАРИ: КАКВО ОЗНАЧАВАТ ТЕ ЗА ТЕБ
Например, за мен парите са: свобода, красота, пътувания, творчество, време за душата, време със семейството ми, удоволствия и хубави гледки, радост. Твоите асоциации могат да бъдат корено различни – просто напиши каквото ти идва от вътре.

НАПИШИ КОНКРЕТНО КАКВО ЗА ТЕБ ОЗНАЧАВА ВСЯКА ДУМА

Например, свободата за мен означава, че аз мога да работя, мога и да не работя. Аз определям своя график, нямам шефове и нямам работно време. Красота – да имам красиви дрехи, да ходя по красиви улици и да гледам красотата по света. И по същия начин в детайли описваш всяко нещо, което си написал за асоциация с пари.

ПОМИСЛИ ДАЛИ СИ ДАВАШ ТЕЗИ НЕЩА В КОНКРЕТИКА.

Например, позволявам ли си да имам свободно време и да избирам кога да работя? И проверявам точка по точка. Ако не – напиши какви нови действия ще направиш.

ДА ПРЕБОРИШ СТРАХОВЕТЕ СИ И ДА ГИ ЗАМЕНИШ С НОВИТЕ СИ УБЕЖДЕНИЯ.

Повечето хора стигат до тази точка, спират и казват: Това е невъзможно! Ако имам тези неща – ще имам и пари. Точно така. Прави сте. В момента, в който започнете да живеете и да правите нещата от втора точка, парите ще започнат да идват в живота ви.

Една моята клиентка искаше да има повече свободно време, но според нея това беше невъзможно. Тя работеше по 8-10 часа всеки ден и няма как да промени графика си. Тогава и предложих да каже на шефа си, че ще работи два часа по-малко, но ще успява със същата работа.

Тя написа новото си убеждение: аз работя по 6 часа на ден и шефа ми е много доволен. След 30 дни тя говори с него и той се съгласи. След успеха си – да работи по-малко и да взема същите пари, тя реши да намери още по-хубава работа и да напусне фирмата, където отдавна нямаше развитие. Намери си нова работа, за 3 часа, с двойно по-голяма заплата!

Така, че в тази точка – напиши всички страхове и съпротиви, които имаш.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар