Шеф Манчев отказа да спаси кръчмата на именит чалгаджия

Шеф Манчев отказа да спаси кръчмата на именит чалгаджия
4 (80%) 1 vote

Радо Шишарката на няколко пъти искал заеми от приятели

Прословутият готвач шеф Манчев, който е продуцент на предаванията „Черешката на тортата“ и „Кошмари в кухнята“ категорично оряза молбата на култов чалгаджия да помогне в спасяването на заведението му.

Става въпрос за култовия чалгаджия от близкото минало Радослав Петров, по-известен като Радо Шишарката.
Напоследък далеч не може да се каже, че животът му върви по мед и масло. Той се оплакал на свои приятели, че целият персонал в заведението му, го краде – от управителя до миячките.

шеф Манчев

Радо Шишарката на няколко пъти искал заеми от приятели

Радо Шишарката на няколко пъти искал заеми от приятели, за да закърпи положението и кръчмата му да продължи да крета. Докато той ходел по участия, за да закърпи семейните финанси, поверил бизнеса с кръчмата на съпругата си.

Тя обаче била толкова наивна, че нямало доставчик или служител, който да не успявал да я води за носа. Така в един момент Радо си посипал главата с пепел и решил да изпробва последния шанс за спасяването на кръчмата му.

С последна надежда той писал до предаването „Кошмари в кухнята“, където шеф Манчев помага на закъсали ресторантьори да си стъпят на краката. За негово огромно съжаление обаче, той не получил одобрението на продуцентите на предаването, сред които е и шеф Манчев и така се изпарила и последната му надежда.

В крайна сметка Радо Шишарката взел решение да хлопне кепенците на кръчмата и да се прехранва само с пеенето по заведения. Така поне щяла да му е мирна главата, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар