Джулиана Гани се показа като приключенец в „Черешката на тортата“

Гласувайте за статията

Джулиана Гани показа новаторство в кухнята

Джулиана Гани показа първа кулинарните си умения в кухнята. „Аз съм Джулиана Гани и днес ще готвя в „Черешката на тортата”. Хората ме познават като Мис Силикон и още куп редица скандални конкурси”, представи се Гани. Тя сподели и коя е най-голямата й победа в живота. „Най-горда съм от „ВИП Брадър”, защото хората ме видяха в друга светлина и всъщност ме опознаха какъв човек съм. Това е най-голямата ми победа”, каза още силиконката.

Гани сподели, че кариерата й на модел е случайна. „Всъщност кариерата ми на модел не е нещо целенасочено или нещо, което аз съм, искала. Напротив, аз учих и завърших музика и мислех да се занимавам с това. Но просто имах данни, бях висока и така прилично изглеждах. Много хора ме посъветваха да отида и да пробвам. Отидох като на майтап и всъщност оттам се започна всичко. Бях на 21 години”, каза Гани.

Нейни гости бяха Ева Найденова, Бобо, Лейди Б и Искрата. Джулка заложи на разнообразието в кухнята. Тя сготви салата от червено зеле с нар и много вкусен дресинг. За салатата тя заложи на червено зеле, защото е по-сочно и по-сладко, а и защото й харесва. След това приготви две разядки – банички със сирене и сандвичи от ананас и моцарела. Джулка приготви и две основни – кавърма от сьомга и традиционно руло Стефани. „Днес аз ще заложа на украсата, защото една чиния винаги трябва да изглежда красива, защото това, което виждаш те кара да го изядеш”, каза Гани.

Джулиана посрещна гостите в дома си. Тя показа част от наградите си от различните конкурси, които е печелила. „Винаги от малка са ме учили, че е важно начина, по който ти се сервира и в какво се храниш. Затова ние винаги ядем и пием в кристал”, каза Джулиана, показвайки къде ще вечерят нейните гости.

Джулиана Гани с новаторски идеи в кухнята сн. Фесйбук

Джулиана Гани с новаторски идеи в кухнята сн. Фесйбук

Гани стартира седмицата с 37 точки. През цялото време Джулка имаше подкрепата на своите фенове във Фейсбук, които публикуваха хиляди снимки и клипове как гледат любимката си, стискайки й палци.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар