Йоко Захариев с шокиращо разкритие за края на Роро! (ето защо защити гей парада – виж тук)

Йоко Захариев с шокиращо разкритие за края на Роро! (ето защо защити гей парада – виж тук)
5 (100%) 1 vote

Йоко Захариев разтърси всички с тази жестока истина за приятеля си Роро!

Певицата Йоко Захариев все по-рядко се появява по медиите и социалните мрежи. Тя предпочита да живее живота си далеч от клюки и интриги, но тези дни не можа да остане безучастна.

Йоко Захариев

Йоко Захариев разкри болезнена истина за Роро

Причината е прословутият София прайд, срещу който се нахвърлиха озверели маса хора. Йоко Захариев обаче е на коренно различно мнение. Тя подкрепя изцяло правото на различните да се борят за правата и щастието си. И подкрепи становището си с жестока истина за своя приятел Роро Кавалджиев.

„Знаете ли, че когато умря един от най добрите ми приятели – Роро, не позволиха на неговата половинка, с когото живеят от 15 години, да влезе и да го види в реанимация. Защото е никой по българските закони!

Знаете ли, че той нямаше право на наследство дори на общото им жилище, което сами построиха двамата, защото пак по българското законодателство не се пада никакъв на покойника…

Харесва ли ви ?? Искате ли да предадете нататък, на своите обезпокоени познати… Искате ли да се запитате как се чустваш след това??? Дали ще се почустват и те по-добре?“, изригна Йоко Захариев в мрежата.

Певицата определено ни накара да се замислим с простичките думи, които написа. А именно, цитираме:

„Не знам до колко този прайд ще извоюва права и ще даде мечтаната свобода. Знам само, че искам да се уча на Свобода и Въображение. Да попивам от Широтата, Лудостта и Безграничността на това Съзнание. Все още се Уча да Уважам Различните, опитайте и вие… може да ви хареса“, казва Йоко Захариев.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар