Инцидент помрачи рождения ден на кралица Елизабет Втора

Инцидент помрачи рождения ден на кралица Елизабет Втора
5 (100%) 1 vote

Рожденият ден на Елизабет Втора помрачен

Нелеп инцидент помрачи рождения ден на кралица Елизабет Втора. Личният празник на кралицата беше отбелязан по традиция през втората събота на юни с пищен парад. Нейно Величество пристигна на парада в нейна чест в карета теглена от красиви черни коне. Стотици британски бойци участват в традиционния военен парад, с който се отбелязва рождението на кралица Елизабет Втора.

На парада присъства и цялото кралско семейство. Членовете на британското кралско семейство се появиха на балкона на Бъкингамския дворец. Оттам те проследиха кулминацията на парада – демонстрация на прочутите „Червени стрели“ от кралските BBC.

Нелеп инцидент обаче помрачи парада в чест на Елизабет Втора. 79-годишният офицер Маршал Чарлз Гутрие падна на глава от коня си. Нещастният случай станал докато офицерът отивал към Бъкингамския дворец. Изведнъж той пребледнял и паднал от коня. Веднага му била оказана първа помощ от полицаите и медиците на парада. Маршал Чарлз Гутрие бил откаран с линейка в най-близката болница и останал там под наблюдение за една вечер, пише „Дейли мейл“.

Говорителят на Министерството на отбраната заяви, че офицерът е закаран в болница и му пожела бързо възстановяване. Много от войниците се опитват да помогнат на Гутрие да не падне от коня, но безуспешно за съжаление. Британците също изразиха своята подкрепа към офицера в социалните мрежи и му пожелаха бързо възстановяване.

Маршал Чарлз Гутрие е бил началник на генералния щаб на армията в периода от 1994-та до 1997-ма година. От 1997-ма година до 2001-ва, когато се пенсионира, е началник на отбраната. Той все още взима участие в официални церемонии и яздил с група старши офицери. Офицерът е ръководел и на много военни операции през годините. Той участва и в голям брой благотворителни организации. Не се съобщава причината за падането на офицера от коня.

Инцидент помрачи рождения ден на Елизабет Втора сн. Туитър

Инцидент помрачи рождения ден на Елизабет Втора сн. Туитър

Миналата година също имаше подобен случай. На парада тогава припаднаха петима гвардейци заради жегата. Заради дебелите униформи и топлото време гвардейците са получили топлинен удар.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар