Виктор Николаев се завърна в ефир

Виктор Николаев се завърна в ефир
5 (100%) 1 vote

Аделина Радева е на седмото небе от щастие заради завръщането на Виктор Николаев

Аделина Радева най-после може да си отдъхне. Тази сутрин водещата беше споходена от голямо щастие в ефира на Нова тв – колегата й Виктор Николаев вече се завърна. И това означава, че блондинката вече няма да е сама и отново ще разчита на опитния телевизионер за справяне с критичните ситуации в ефир.

Виктор Николаев се появи последно на работа на 17 май, след което изчезна. Както вече стана ясно, причината за отсъствието му беше здравословен проблем.

Наложи се тв водещият да излезе в болничен, тъй като трябваше да бъде опериран по спешност. Интервенцията, на която се е подложил, е била спешна и не е търпяла отлагане. Лекарите му съобщили, че трябва да го оперират незабавно и още на следващия ден той постъпил в болницата.

Телевизионерът планирал да се завърне в ефир седмица след претърпяната операция. Но възстановителният период продължил по-дълго, отколкото предполагал. Тъй като водещият не се чувствал в кондиция, лекарите удължили болничния му на две седмици. През това време той се лекуваше у дома. Грижи за него полагаше съпругата му Людмила.

По ирония на съдбата, наскоро и тя претърпя инцидент. Половинката на Виктор Николаев си счупи ръката след падане. Повече от месец тя не можеше да се обслужва сама и през този период Виктор Николаев беше неотлъчно до нея.

Както вече стана ясно, той е бил опериран заради бъбречен проблем. Новината за отсъствието му притесни изключително много неговата колежка. Аделина Радева се разтревожи не само за колегата си, но и за себе си.

Тъй като все още й липсва увереност в ефир, тя се притеснила, че ще трябва да води сама предаването. Но вече Аделина Радева може да си отдъхне, тъй като колегата й се завърна в ефир, пише БЛИЦ.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар