Голямо щастие споходи Аделина Радева тази сутрин

Гласувайте за статията

Виктор Николаев се върна на екран

Голямо щастие споходи днес водещата на сутрешния блок на Нова тв „Здравей, България“ – Аделина Радева.

Зрителите на Нова тв са наясно с факта, че Аделина Радева остана доста дълго време сама в ефир. Причина за това бе сериозен здравословен проблем на екранния й партньор Виктор Николаев.

Днес той застана редом до Аделина Радева във видимо добро състояние. Виктор Николаев се бе изтупал в черен костюм в съчетание с бяла риза. Очевидно Николаев се е възстановил, доколкото това е възможно и вече е на работното си място.

Аделина Радева

Виктор Николаев се върна на екран

Припомняме, че дни наред сутрешния блок на Нова тв бе воден само от Аделина Радева. Зрителите на медията пък дълго време гадаеха къде е Виктор и каква е причината, поради която отсъства от ефира.

Както вече ви уведомихме и по-рано, причината за временното отсъствие на Виктор Николаев от ефира, бе здравословен проблем. Появяването му днес в ефир сложи край на всевъзможните слухове около отсъствието му.

Припомняме, че Виктор Николаев бе измъчван от сериозен здравословен проблем. Отначало той смятал, че възстановяването ще му отнеме по-малко време, но сметките му, се оказали грешни, пише Блиц.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар