Аделина Радева подложена на постоянен стрес

Гласувайте за статията

Заради отсъствието на Виктор Николаев, Аделина Радева е подложена на постоянен стрес

Аделина Радева е подложена на постоянен стрес в работата. Телевизионерката е стресирана заради отсъствието на колегата си. Както вече стана ясно, Виктор Николаев отсъства заради здравословен проблем. А не както мнозина предполагаха заради почивка със семейството.

За последно той се появи в ефира на 17 май. Още на следващия ден е постъпил в болница, за да се лекува. Тв водещият е бил приет по спешност. Наложило се да бъде извършена интервенция, която не търпи отлагане.

След като съобщил на колежката си, че ще се налага да отсъства, тя се притеснила не само за него, но и най-вече за себе си. Аделина Радева все още не е достатъчно уверена в ефир. Но досега винаги разчиташе на опита на колегата си, за да се справи с напрегнатите ситуации в ефир.

Отсъствието на Виктор Николаев опъна нервите й до краен предел. Тв водещата се притеснила изключително много, след като научила ще че се наложи да води предаването сама. Тя помолила шефовете си за подкрепление в ефир. Това е причината често до нея да се появява Богомил Грозев.

Опитният новинар се справя перфектно. Но отличното му представяне в ефира на сутрешния блок не застрашава по никакъв начин оставането на Виктор Николаев в предаването.

Очевидно екранният партньор на Аделина Радева ще отсъства по-дълго от предвиденото, тъй като той се възстановява бавно. Виктор Николаев е претърпял бъбречна операция. Но тъй като все още не се чувства готов да се върне на работа и не се възстановил напълно, той решил да удължи отпуска си.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар