Министър Московски съсипан след смъртта на сина си (Лекува говорни смущения при логопед)

Гласувайте за статията

Министър Московски спешно при логопед, от силния стрес започнал да заеква

Смъртта на сина на Ивайло Московски съсипа психиката на транспортния министър. Четиригодишното момченце загина при нелеп инцидент с моторна шейна. Загубата му остави жесток отпечатък върху здравето на баща му.

Московски четири месеца не се беше появявал публично след трагедията. За първи път той даде пресконференция на летище „София” заедно с премиера Борисов по казуса с бг транспортните фирми.

Ивайло Московски и Бойко Борисов
Снимка: 24chasa.bg

Журналистите обаче констатираха, че почернения татко от силния стрес породен от смъртта на момченцето се е сдобил с говорни смущения. Представителите на медиите установили, че му представлява трудност да говори гладко и на места заеква.Министърът трудно прикривал дефектите на говора си. Които е получил вследствие на трагичната загуба.

След като се покри за известно време от медиите Ивайло Московски отказваше всякакви срещи с журналисти. Негови приятели разкриват, че през първите дни след като загуби детето той не можел съвсем да говори. В момента все още заеква, но се оправя след като му помага специалист логопед.

Близки на транспортния министър разкриват, че не пожелал да ходи на врачки и баячки, нито да му леят куршум. Предпочел традиционната медицина и от март тази година видимо състоянието му е подобрено, предават от елекътронното издание hotarena.net.

Те твърдят, че след адската трагедия, която го сполетя Московски е намерил сили да се отърси и смело да продължи напред. Върнал се към живота благодарение на по-големия си син Александър. С когото имат много силна духовна връзка.

 

 

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар