Впечатляващ парад за рождения ден на Елизабет Втора (Как почетоха кралицата?)

Гласувайте за статията

Елизабет Втора знае как да празнува

Елизабет Втора знае как да празнува. Нейно величество навърши 92 години през април. В кралското семейство обаче имат традиции, които трябва да се спазват. Официалното честване на рождения ден на Елизабет Втора обикновено е през втората събота на юни.

Стотици британски бойци участват в традиционния военен парад, с който се отбелязва рождението на кралица Елизабет Втора, съобщават Асошиейтед прес и ДПА. Нейно Величество пристигна на парада в нейна чест в карета теглена от красиви черни коне. За случая кралицата беше заложила на костюм в светлосиньо. На парада присъства и новото кралско семейство – Меган Маркъл и принц Хари, които се завърнаха от медения си месец в Канада.

Членовете на британското кралско семейство се появиха на балкона на Бъкингамския дворец. Оттам те проследиха кулминацията на парада – демонстрация на прочутите „Червени стрели“ от кралските BBC. „Червените стрели“ са авио-звено на Кралските военновъздушни сили на Великобритания. Те изнесоха невероятно авиошоу в чест на кралица Елизабет Втора.

Това ще е първата поява на Меган и Хари заедно на знаковия балкон. Мястото се характеризира с редица знакови целувки на новобрачните кралски двойки. Херцогинята на Съсекс беше заложила на рокля с открити рамене, нещо, което протоколът не позволява. Единствено Меган си беше позволила за пореден път да наруши протокола. И докато Кейт и Камила бяха заложили на светлосиньото, също като кралица Елизабет Втора, то Меган Маркъл се беше спряла на много светъл розов нюанс.

Елизабет Втора отпразнува рождения си ден с огромен парад сн. Туитър

Елизабет Втора отпразнува рождения си ден с огромен парад сн. Туитър

Двамата с Хари изглеждаха видимо отпочинали след медения си месец и просто сияеха, а усмивки огряваха лицата им. Веднага след завръщането си новобрачната двойка се захвана с кралските си задължения. Това беше първата поява на Меган Маркъл на това традиционно честване на рождения ден на кралица Елизабет Втора.

впечатляващо "Червените стрели" направиха вл авиошоу сн. Туитър

„Червените стрели“ направиха впечатляващо авиошоу сн. Туитър

Цялото кралско семейство се събра на терасата на Бъкингамския дворец сн. Туитър

Цялото кралско семейство се събра на терасата на Бъкингамския дворец сн. Туитър

Меган и Хари също присъстваха на тържеството сн. Туитър

Меган и Хари също присъстваха на тържеството сн. Туитър

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар