Лафовете на Луна президент в „Черешката на тортата”

Гласувайте за статията

Луна смая с поведение

Луна смая с поведение и думи. Поп фолк изпълнителката остави всички със зяпнали усти след участието си в кулинарното предаване „Черешката на тортата”. В последния епизод в петък всички бяха изключително доволни, че се разделят с „легендата” Луна и се надяват никога повече да не се срещат.

Луна президент, както тя сама се нарича през последните години, цяла седмица обижда останалите участници в кулинарното шоу и си спечели единствено и само тяхната омраза. Въпреки опита на поп фолк изпълнителката в петък да се впечатли с 19-степенно меню своите гости, тя не успя. Гостите на Луна президент не можаха да преглътнат поведението й през останалите четири дни от седмицата.

Певицата се държа доста неадекватно през цялото време в кулинарното шоу. Ето и някои от лафовете на Луна през цялата седмица. С тях поп фолк изпълнителката разочарова зрителите и обиди останалите участници в „Черешката на тортата”.

„Наркотиците са ти промили мозъка, имаш бели петна”, „Хора, които пият алкохол, ме отвращават. Не искам да съм част от вашето падение”, бяха само част от заядливите думи на певицата, която започна с обидите още от лимузината преди гостуването на Мариела Нордел. „Опитах готови ягоди, които всеки може да купи от пазара, с течен шоколад. От вчера съм на сладко”, хапливо отбеляза Луна за десерта на Мариела.

При гостуването на Даниел Петканов Луна президент продължи с глупавите си констатации. Тя естествено започна още от лимузината. „Този път благодаря, че сте разширили в моя чест лимузината. Надявам се да изтърпя алкохолиците. Те не са изтрезняли от снощи”, каза певицата. Тя определи претенциите си като „щедрост”. „Аз не искам при пияници да вляза”, продължи с коментарите певицата и реши, че ще седне отпред. „Това са алкохолици, наркомани т.н.”, продължи да обижда Луна.

Луна смая с неадекватното си поведение сн. nova.bg

Луна смая с неадекватното си поведение сн. nova.bg

Певицата се отнасяше грубо и пренебрежително към абсолютно всички и не си мереше приказките. Тя нарече Мариела Нордел „баба Цоцолана”, а останалите гости – „слугинаж”. Никой от участниците не сметна поведението на Луна за адекватно и всички бяха много щастливи, че този кошмар за тях свърши.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар