Емануела на бунт срещу Валери Симеонов

Гласувайте за статията

Емануела бясна

Емануела е бясна. Поп фолк изпълнителката не можа да понесе действията на Валери Симеонов през последните две години. Вицепремиерът Симеонов прави изненадващи посещения и затваря заведения в морските ни курорти, в които музиката е прекалено силна, пише „България днес“. Той се закани да премахне и емблематични заведения, тъй като според него са незаконни.

Емануела не е съгласна с решението на вицепремиера. Поп фолк изпълнителката, както и много други нейни колежки, често гостуват именно в тези незаконни заведения. Ако Симеонов ги затвори приходите на поп фолк певиците определено ще намалеят. Може би именно това е породило гнева на Емануела. „Много важно, ще отворят Бедрум и Какао в Гърция и никой няма да ходи на Сл. бряг и скапания Влас!“, избухна поп фолк изпълнителката в социалната мрежа Фейсбук. „Още по добре, ще ходим в Гърция, поне храната е вкусна и не носи зарази!“, пише още Емануела.

Потребителите в социалната мрежа обаче подкрепиха Валери Симеонов, а не поп фолк изпълнителката. „Аз се надявам да забрани чалгата като цяло и да трябва да се изнесете в Гърция не да ходите само“, пише потребител във Фейсбук профила на Емануела.

„Тези заведения не отговарят на никакви изисквания от закона. Те заемат площ по 1,4 дка и се водят преместваеми обекти. Това са едни незаконни строежи. Като конструкция представляват молове. Те са от метални елементи. По никакъв начин не отговарят на Закона за устройство на територията. Направени са без конструктивен проект. Никой не може да гарантира здравината на тези огромни конструкции“, заяви Валери Симеонов.

Емануела избухна в социалната мрежа срещу Валери Симеонов сн. Инстаграм

Емануела избухна в социалната мрежа срещу Валери Симеонов сн. Инстаграм

Ще бойкотира ли наистина Емануела родното Черноморие и ще забегне ли в чужбина, или това са само думи, предстои да видим. Логично е обаче поп фолк изпълнителката да брани заведенията, в които изкарва прехраната си, макар те да са незаконни и опасни.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар