Обратно на работа! Меган и Хари се върнаха от медения месец (+ Защо Кейт се цупи?) Преглеждания: 5978

Меган и Хари се върнаха от медения месец сн. Twitter
0
Оценете този post

Меган и Хари се върнаха от медения месец, Кейт се цупи

Край на почивката! Меган и Хари се върнаха обратно към кралските си задължения, след като изчезнаха за близо седмица. Новобрачната двойка се присъедини към кралския двор за 92-рия рожден на кралицата, който по традиция се отбелязва два пъти годишно. Празникът беше съпроводен с традиционен парад, а младоженците се появиха заедно в открита карета. Прави впечатление, че стилистите на Меган упорито полагат усилия да я превърнат в следващата Кейт. И новата й прическа доста напомня тази на херцогинята на Кеймбридж.

Самата Кейт пристигна видимо напрегната, а когато се настани в една карета с Камила, напрежението между тях можеше да се реже с нож. Принц Уилям участва в парада и затова се наложи да остави съпругата си сама с мащехата си.

А както гласят слуховете от години, двете никак не се разбират.

Кейт изглеждаше и видимо уморена. По всичко изглежда, че грижите за третото бебе вече се отразяват сериозно на дукесата. Шапката не успя да прикрие уморения израз на лицето й, нито пък гримът – сенките под очите й. Самият Уилям не бе в по-добра форма от съпругата си.

От друга страна Меган направо сияеше. По всичко изглежда, че тя и принцът са си прекарали доста добре – по всяка вероятност някъде в Африка. Новата принцеса показа шоколадов тен, който бе доста по-тъмен от последния път, когато се появи в обществото. Освен това носеше рокля с открити рамене – още едно нарушение на протокола, за което не изглеждаше да й пука особено. А и кралица Елизабет по никакъв начин не изглеждаше подразнена от избора на снаха си.

Малко по-късно кралската фамилия се появи на балкона, за да гледа на живо авиошоуто над двореца Бъкингам.

Меган и Хари се върнаха от медения месец сн. Twitter
Меган и Хари се върнаха от медения месец сн. Twitter

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.