Меган и Хари се местят на село след сватбата (Няма да повярвате къде ще живеят) Преглеждания: 5257

Меган и Хари се местят в стара къща в провинцията колаж: Дейли Мейл
0
Оценете този post

Меган и Хари се местят на село след сватбата, ще живеят в стара ферма

В стара ферма в Оксфордшир ще живеят Меган и Хари след сватбата. Двойката, която получи цяло имение от кралицата близо до двореца Сандрингам, е наела малко убежище в друг провинциален район.

Става въпрос за изключително уединена и стара фермерска къща, в която преди десетилетия са живеели обикновени селяни и земеделци. Днес, тя ще бъде новото тайно обиталище на кралската двойка, когато искат да се откъснат от света.

Точното местонахождение и състояние на имота не са известни, но е факт, че е нает от близък приятел на експремиера Дейвид Камерън. Само допреди 15 години селската къща е била полуразрушена, преди семейството да я ангажира. Сега тя е прекрасно убежище за младия принц и съпругата му.

Районът е любимо място за почивка на Дейвид и Виктория Бекъм, Роуан Аткисън и много други звезди. Провинцията напоследък се оказва по-модерна не само за кралските особи, но и за холивудските звезди.

Меган и Хари вече получиха от кралицата имение, което да превърнат в свой дом. Те също така са съседи на Кейт и Уилям, и в двореца Кенсингън.

Междувременно по нищо не личи, че херцогинята на Кеймбридж е притеснена от явното предпочитание на кралското семейство към снаха й. Меган и Хари се радват на особено топло отношение от страна на всичките си роднини. От другата страна, Кейт и Уилям явно се радват да отклонят вниманието от себе си. До скоро бъдещите крал и кралица на страната бяха във вихъра на всяко събитие.

Меган и Хари се местят в стара къща в провинцията колаж: Дейли Мейл
Меган и Хари се местят в стара къща в провинцията колаж: Дейли Мейл

В момента обаче дуковете на Съсекс крадат вниманието на поданиците. Което изглежда е глътка въздух за Кейт, която по принцип не обича пресата и използва всеки удобен случай да стои далеч от обществения живот. Вече дори се шушука, че планира и бебе номер четири, веднага щом третото й дете поотрасне.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.