Васил Найденов: Да, искаха ме във „ВИП Брадър“, но им отказах Преглеждания: 1610

Васил Найденов не скланя да участва в шоу предавания
0
Васил Найденов не скланя да участва в шоу предавания
Ако реша да вляза в Къщата един ден, лично ще си обявя хонорара пред българския народ

Васил Найденов е желан участник във всеки един телевизионен формат, затова не е изненада, че и продуцентите на „ВИП Брадър“ го искат в шоуто си – пише в. „Уикенд“. От екипа на воайорското риалити се свързали с него и го кандърдисвали да влезе в Кощата, но в крайна сметка не успели да получат съгласието му – отбелязва изданието.

„Отказах им и повече не сме имали разговори. Сега гледам, че пак се пише за евентуално мое участие в предаването наесен, но съм категоричен – нищо такова няма да се случи. Дано само някой да не се опитва да си прави реклама на мой гръб. Ако реша да участвам някога в подобен формат, лично аз първи ще си обявя в пресата и ще съобщя хонорара си на българския народ“ – е заявил Васил Найденов в откровен разговор с репортер на изданието.

От екипа на „Като две капки вода“ също са канили Васко Кеца – научи изданието от самия него. Лично Магърдич Халваджиян му звъннал, за да му предложи да се изяви в шоуто, но Васко отхвърлил и тази оферта. Той дори не си спомнял за жури ли го канили, или като участник в шоуто.

Оценете този post

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.