Джулиана Гани показва кулинарните си умения в „Черешката на тортата“ (Ето и другите участници)

Джулиана Гани показва кулинарните си умения в „Черешката на тортата“ (Ето и другите участници)
5 (100%) 1 vote

Джулина Гани готви първа

Джулина Гани готви първа в „Черешката на тортата“ другата седмица. Пищната красавица ще покаже уменията си в кухнята в понеделник. Нейни гости ще бъдат Ева Найденова, Бобо, Лейди Б и Искрата. Всички те ще покажат на зрителите, до края на следваща седмица, как се справят извън зоната им на комфорт и ще демонстрират кулинарните си умения.

Джулиана открива кулинарното състезание в понеделник. Мис Силикон ще приготви пищни гозби за своите гости, пише nova.bg. В менюто си Гани залага на разнообразието. Тя ще приготви салата с лек екзотичен привкус, плодови сандвичи по италианска рецепта, две основни ястия и домашно приготвена торта с маскарпоне. Джулина ще посрещне своите гости в дома си и ще постави силен старт на новата седмица. За гостите Джулка е приготвила и закачливи малки подаръци.

Втора уменията си в кухнята ще покаже Ева Найденова от „Тоника“. Тя също ще подготви богато меню за своите гости, което може да задоволи всеки каприз на небцето. Плата от плодове и сирена, свежа салата със семена, ордьоври по норвежка рецепта, основно ястие и пресен чийзкейк оставят участниците без дъх.

Следващият домакин е Борислав Димитров – Бобо. Той е творец не само в студиото, но и пред фурната. Впечатляващ е десертът, който Бобо прави, а изненадите са с малка щипка адреналин. Лейди Б съчетава традиционно меню с нетрадиционни презентации. Вечерта е изпълнена с ведро настроение и атрактивни изненади, каквато е и самата домакиня. И накрая Искрен Тончев – Искрата също ще посрещне гостите в дома си и ще покаже кулинарните си умения. Искрата ще наблегне на здравословните ястия и ще приготви четиристепенно меню.

Джулина Гани първа показва кулинарните си в понеделник сн. Фейсбук

Джулина Гани първа показва кулинарните си в понеделник сн. Фейсбук

Всичики участници ще се раздадат в „Черешката на тортата“ и ще покажат как се справят в кухнята. А една от рецептите на участниците ще спечели искрените овации на шеф Иван Манчев. Коя е тя и кой ще я е приготви? Ще видим следващата седмица.

Участниците ще дадат всичко от себе си в кухнята сн. nova.bg

Участниците ще дадат всичко от себе си в кухнята сн. nova.bg

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар