Луна проговори защо не понася Мариела Нордел (Вижте какво призна)

Луна проговори защо не понася Мариела Нордел (Вижте какво призна)
4 (80%) 2 votes

Луна и Мариела Нордел от първи дружки най-върли врагове, вижте откровенията на певицата

Луна и Мариела Нордел, които бяха първи приятелки в риалити формата „ВИП Брдър” са се превърнали в най-върли врагове. Този факт лъсна още на старта на кулинарното предаване „Черешката на тортата”, в което двете дами участват с Дани Петканов, Ивайло Николов и Деси Павлова.

Снимка: lifeonline.bg

Шоуто е заснето в началото на 2018 година. Но незнайно защо се излъчва едва сега. Зрителите още от началото му бяха озадачени защо отношенията между фолкаджийката и готвачката са се обърнали на 180 градуса и двете не могат да се дишат.

От електронното издание lifeonline.bg предават, че техен репортер е направил ексклузивно интервю с Луна. И  я пита какви са  причините за развоя в отношенията им.

На въпрос защо след като във ВИП Брадър са били първи приятелки, а сега отношенията им са изострени певицата дава своето обяснение. Тя споделя, че Нордел е много лош човек. В риалити формата я подкрепяла защото всички й се подигравали. За което после жестоко съжалила. Според Луна Мариела е паталогичен случй и не е за съжаление.

Запитана какво толкова лошо е направила готвчката изпълнителката на поп фолк твърди, че винаги се чуди за кого да се залепи за да получи своята 5 минутна слава. Нордел е шезофриничка, продължава Луна. Но не пожелава да разкрие какво точно се е случило. И категорично отсича, че за луди хора няма коментар.

Кадри от видео на lifeonline.bg

Остава тази вечер да видим финала на кулинарния формат когато гостите си ще посреща Луна. Няма съмнение, че ще видим с какъв скандал ще свърши „Черешката на тортата”, а певицата твърди, че за нея участието е било като детска игра!

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

1 коментар to “Луна проговори защо не понася Мариела Нордел (Вижте какво призна)”

  1. Великов

    юни 08. 2018

    Не ми е ясно защо се дава екран на на хора сопределено психически отклонения,касая дамата наричайки себе си луна президента мене това е програмна немощност на новатв

Добавете коментар