Джена се прави на маймуна: Опитва да бъде като Гери-Никол, но се получава фиаско!

Джена се прави на маймуна: Опитва да бъде като Гери-Никол, но се получава фиаско!
5 (100%) 1 vote

Джена се превърна в нещо, което е трудно за описание!

Джена неумело се мъчи да имитира Гери-Никол. Поп фолк дивата не спира да гърми, че е подготвила уникално парче. И обещава новата й песен да се превърне в невероятен летен хит.

Джена

Джена не прилича на себе си вече, но е по-скоро смешна

Но гласовитката от Разград се мъчи по всякакъв начин в него да имитира варненското чудо Гери-Никол. Защото във въпросната песен вместо да пее, поп фолк дивата се опитва неумело да рапира.

Неумело, защото срича като ученичка в първи клас. Отстрани този стил на пеене изглежда лесен, но всичко показва, че не е така, а Джена не притежава специфичните умелия да го импровизира.

Творческото й желание да е различна стилово най-вероятно е повлияно от други нейни колежки. Които пеят песни, сътворени от рапъра Криско.

Но и феновете определят последната песен на Джена като вокален провал. Те не й простиха това желание да се покаже различна и я наказаха с критики.

„Джена се опитва да е модерна, но не разбира, че на нея този стил не й отива“, около това мнение се концентрират по-голяма част от потребителите на мрежата.

Не само песента, но и видеото към нея показва стремежа на чалга фурията да имитира Гери-Никол. На него Джена е с розово-руса перука и стои на трон в поза, каквато често седи и 19-годишната певица от Варна.

Най-върлите фенове на певицата обаче я посъветваха друго. И то е да си пее любовните песни и баладите и да не се пъне да става супер модерна.

Според меломаните обаче Джена не е извадила хит, откакто е с мъжа си Атанас Стоев-Малкия Канар. А хитовите й парчета са от преди 4-5 години.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

1 коментар to “Джена се прави на маймуна: Опитва да бъде като Гери-Никол, но се получава фиаско!”

  1. Maimunqk

    юни 08. 2018

    Molq, ne obijdaite bednoto jivotno …

Добавете коментар