Мъжът на Биляна Петринска я остави сама с бебето, тя откачи!

Мъжът на Биляна Петринска я остави сама с бебето, тя откачи!
4.5 (90%) 2 votes

Биляна Петринска изпуши сама и с бебе на ръце!

Биляна Петринска остана сама с бебето си. Атрактивната актриса с внушителен бюст стана майка на 44 години. Звездата от Народния театър дълго време криеше бременността си.

Биляна Петринска

Биляна Петринска остана сама с бебето и изпадна в депресия

Дори в началото гардериоберките са я смятали за прекалено напълняла и преправяли дрехите, с които излизала на сцената. Чаровната брюнетка дълго време криела бизнесмена, с когото година и половина преди това живеела на семейни начала.

След като роди сина им Адриан, актрисата остана сама с него. Мъжът й, шефа на столичен автотранспорт Стилиян Манолов отлетял за Пекин по лични дела. Той остави жена си и едномесечния им син и отпраши за Китай.

Според близки до семейството бизнесмена дълго отлагал пътуването си до азиатската страна. Но по неизвестни причини отлетял за Китай точно тогава, когато жена му роди бебе.

Актрисата никак не била доволна от внезапния напън на мъжа й да я остави точно сега. Тя трудно се справяла сама, защото сина й имал тежки колики.

Саматя актриса имала след родилна депресия и трудно се оправяла сама с бебето. Въпреки трудностите Биляна Петринска не спряла бащата на бебето да пътува. Тя не искала да го задушава.

В бранша Петринска е известна като дисциплинирана и талантлива актриса. Самата тя се похвалила преди известно време, че дълго няма да бъде в майчинство.

Защото благодарение на възможностите на бащата на сина си щяла бързо да се върне на театралната сцена, а наследника им ще бъде поверен на грижите на детегледачка.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар