Корнелия Нинова взриви мрежата с писмо до организаторите на гей парада! (виж тук)

Гласувайте за статията

Корнелия Нинова публикува открито писмо до София прайд!

Писмо до организаторите на гей парада в столицата изпрати лидерът на БСП Корнелия Нинова. В него тя открито заяви, че се разграничава от вижданията и разбиранията на различните, но ги уважава.

Корнелия Нинова

Корнелия Нинова с открито писмо до организаторите на гей парада

Като болшинството хора в България обаче, червената лидерка също е твърдо против еднополовите бракове и осиновяването на деца от еднополови родители. Ето и самото й писмо с пълния му текст:

„Във връзка с появила се разнопосочна информация и интерпретации, публикувам пълния текст на отговора ми до организаторите на София прайд 2018:

До Г-жа Лилия Драгоева, Координатор на Организационния комитет на София прайд 2018

Уважаема г-жо Драгоева, Благодаря за поканата към мен и към всички членове на нашия екип да се включим в София прайд 2018. Уважаваме различията.

Считаме, че Конституцията и законите на Република България гарантират правата на ‭лесбийки, гей, бисексуални, трансджендър и интерсекс (ЛГБТИ) хората. И ги защитават от дискриминация.

Очаквате всички членове на моя екип да се включат в събитието. Те са информирани за поканата и всеки ще реши сам дали да участва.

Що се отнася до обръщението Ви към мен, приемете уважението ми към ЛГБТИ хората, но разчитам, също така, на уважение към различното мнение. Моето е същото като на тези 75% българи, които цитирате в писмото си.

Против съм еднополовите бракове и възможността хора от един пол да осиновяват деца. Разбира се, това е лична позиция, която не ангажира никого другиго.

Ние сме против насилието и дискриминацията срещу всеки, включително и ЛГБТИ хората. Те са свободни да избират как да живеят живота си. Но опитите да се натрапват различията на едно общество, което не ги приема, ще има обратния ефект на очаквания от вас.

Що се отнася до призива Ви България като председател на Съвета на ЕС да заеме ясна политическа позиция по тези въпроси, моля да се обърнете към премиера г-н Бойко Борисов. Пожелавам Ви да бъдете здрави!“, казва в писмото си Корнелия Нинова.

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар to “Корнелия Нинова взриви мрежата с писмо до организаторите на гей парада! (виж тук)”

  1. Иванов

    юни 07. 2018

    Какъв гей-парад, бе???? Кой ви нарушава правата, бе??? Вашето поведение за пореден път ясно и категорично показва и доказва, че вие сте просто едни генно сбъркани организми, и това се е отразило изключително зле и на съзнанието ви, и на поведението ви, и на отношението ви към обществото, към обществените норми и порядки, към нормалните хора!!!!! И запомнете – с такова поведение НИКОГА няма да получите уважение от нормалните хора!!!!!

Добавете коментар