Васил Найденов: Отказах и на Вип Брадър, и на Халваджиян! Не си правете пиар на мой гръб (виж тук) Преглеждания: 8981

Васил Найденов твърдо отрече да влиза във Вип Брадър
0
Оценете този post

Васил Найденов отговори на писанията, че е клекнал на Вип Брадър!

Големият Васил Найденов ще влиза в Къщата на Вип Брадър през есента и то за рекордните 250 000 лева. Тази новина обиколи медиите преди дни и втрещи феновете му. Защото винаги досега Васко Кеца е бил категоричен, че подобни формати са под нивото му.

Васил Найденов
Васил Найденов твърдо отрече да влиза във Вип Брадър

Е, оказа се, че не си е променил мнението. А изтеклата информация си е чиста проба измислица. Това заяви самият той пред вестник „Уикенд“ и беше повече от убедителен.

„Отказах им и повече не сме имали разговори. Сега гледам, че пак се пише за евентуално мое участие в предаването наесен, но съм категоричен – нищо такова няма да се случи.

Дано само някой де не се опитва да си прави реклама на мой гръб. Ако реша да участвам някога в подобен формат, лично аз първи ще го обявя в пресата и ще съобщя хонорара си на българския народ“, заяви Васил Найденов.

Той обаче допълни, че навремето е имал покана за участие в „Като две капки вода“ от Маги Халваджиян. На когото също отказал, въпреки солидното заплащане.

„Не си спомням точно за какво ме искаше – за жури или за участник. На за каквото и да ме молят, просто нямам възможност да откликна. Преди години бях председател на журиращата комисия в „Байландо” и три месеца бях плътно ангажиран, та знам какво е.

Изглежда лека работа, но не е, а трябва да си непрекъснато на снимки. Имам екип, с който работя по концерти и участия, и който трябва да се прехранва.

Дори, когато на мен не ми се пътува и не са ми нужни пари, аз съм длъжен да осигурявам хляб на тези 12 души със семейства и деца. Какво ще правят те, докато аз имам ангажимент в телевизионен формат?“, обясни Васил Найденов.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.