Бившата на Владимир Путин богатее ударно след развода (Новият й я позлати) Преглеждания: 5670

0
Оценете този post

Бившата жена на Владимир Путин собственик на елитни имоти в Москва и Франция

Людмила Очеретная  бившата половинка на Владимир Путин след развода с президента на Русия стана една от най-богатите жени. Тя се омъжи за Артур Очеретни който я позлати след сватбата. Която бе тайна и дискретна преди около 2-3 години.

Снимка: Инстаграм

На името на Людмила Очеретная има записани вила и имение в Москва и във Франция, а също и работеща компания. Която й носи доста добри доходи.

Людмила, която се разведе с през 2013 г с Владимир Путин до края на брака си имала минимален доход. Но след като минала под венчило с Артур Очеретни, който е предприемач и председател  на фондация “Център за междучовешка комуникация” тя и нейните близки започнали да изкупуват земи и елитни недвижимости в Подмосковието и в чужбина.

Селото Милениум парк е на 20 км от руската столица и е наречено Московската Венеция. За него е характерно, че има мрежа от изкуствени канали, малки водоеми, които са разположени между обектите, пешеходните зони и булевардите.

Природата там е много красива. Има собствен плаж и всеки квартал е заселен само с известни хора – от интелектуалци до министри.

В Миленум парк Людмила през 2016 г е закупила два и половина хектара земя. Като е получила 8 секции по един от каналите. Всяка една, от които струва от 384 до 432 милиона рубли. Една част се равнява на около 6 милиона долара, предават от ekran.mk.

От други документи става ясно, че през април Артур Очеретни е собственик на вила във Франция. Имотът е закупен за 6 милиона евро и едва шест месеца след развода на Путин с Людмила.

Бившата президентска половинка е собственост и на компанията „Меридиан”. Нейната нетна печалба се оценява на десетки милиони рубли.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.