Стана ясна причината за внезапното изчезване на Виктор Николаев от ефира

Гласувайте за статията

Тв водещият загази сериозно със здравето

Зрителите на сутрешния блок на Нова тв – „Здравей, България“ забелязаха, че Виктор Николаев отсъства от ефир от доста дълго време.

Оказва се, че сериозни здравословни проблеми, свързани с бъбреците, са изпратили Виктор Николаев по спешност в болница.

Виктор Николаев

Тв водещият загази сериозно със здравето

Водещият на „Здравей, България“ излязъл по спешност в триседмичен отпуск. Преобладаваща част от времето той прекарал на легло.
Припомняме, че той се появи за последно в ефир на 17 май, а още на следващия ден бил приет по спешност в болница.

Запознати издават, че в лечебното заведение му била извършена наложителна интервенция, за която специалистите били категорични, че не търпи отлагане. Възстановителният период обаче се оказал доста по-дълъг от предположенията на Виктор Николаев.

Тъй като състоянието му не позволявало да си върши адекватно служебните задължения, той решил, че е по-добре да си остане у дома.
Николаев споделил предварително с екранната си половинка Аделина Радева за здравословните си неволи. Тя се притеснила не само за него, а и за себе си. Не се чувствала достатъчно сигурна да остане да води сама предаването.

Поради тази причина Радева помолила ръководството да й осигури подкрепа. Така Богомил Грозев води някои от рубриките в сутрешния блок. От кухнята на Нова тв издават, че отличното му представяне по никакъв начин не застрашава мястото на титуляра Виктор Николаев.

За него към момента се грижи съпругата му Людмила Железова. Тя напуснала работа, за да може да е до него през целия ден. Излиза от дома им само когато трябва да заведе дъщеря им Дара до училище и след това да я забере, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар